Hinnat

Tekstien hinta

Jokainen tekstityö on erilainen ja sen hinta muodostuu monesta eri tekijästä kuten tekstin pituus ja tyyppi, tarvittavan taustatyön määrä sekä annettu pohjamateriaali.

Annan mielelläni hintatarjouksen tarvitsemaasi työhön. Ota minuun yhteyttä ja keskustellaan millaisia tarpeita sinulla on ja kuinka voin sinua auttaa teksteissä.

Tämä keskustelu on sinulle sitoumukseton ja maksuton ja saat minulta valistuneen asiantuntija-arvion, kuinka sinun kannattaisi edetä. 

Lopuksi annan sinulle pitävän hintatarjouksen, joka perustuu omaan arviooni työmäärästä. Tämä hinta pysyy voimassa, vaikka minulta kuluisikin työhön arvioitua enemmän aikaa.

Tuntihinta 60 € + alv

Muutamia toteutuneita hintoja joistakin aiemmista projekteistani

Allaolevat hinnat ovat esimerkkejä aiemmista projekteistani. Kukin projekti hinnoitellaan aina erikseen. Hintoihin lisätään alv 24 %

Teksti nettisivulle (500-600 sanaa)120 €
Teksti nettisivulle (150-200 sanaa)60 €
Lehdistötiedote (1 A4-sivu)120 €
Powerpoint-esityksen jäsentäminen ja uudelleen kirjoittaminen80 €
Blogiteksti100 €
Slogan mainokseen80 €
Hakukoneanalyysi (SEO)220 €
Hakukoneanalyysi (SEO) ja sivuston kaikki tekstit (etusivu + 5 alasivua)800 €

Pienen yrityksen hakukoneanalyysi koko sivuston tekstien pohjaksi. Sisältää kattavan raportin. Analyysin tuloksia käytetään sivuston tekstien kirjoittamisessa.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin mietitään kuinka voisimme toteuttaa sinun tarvitsemasi tekstit. Aloituspalaveri on maksuton.