Miten Sanasirkku syntyi?

Olen aloittanut freelance copywriterina ja sisällöntuottajana vuonna 2022 ja sitä ennen parinkymmenen vuoden ajan työskentelin kirjastoalalla. Olen opiskellut informaatiotutkimusta, tunnen kuinka ihmiset hakevat tietoa ja kuinka hakukoneet toimivat.

Työssäni olen kirjoittanut kaiken aikaa nettisivuille, someen ja blogeihin. Olen tehnyt myös tapahtumatuotantoa ja niiden puitteissa tapahtumakuvausten laatimista, mainoksien ja esittelytekstien kirjoittamista. Lisäksi näppäimiltäni on lähtenyt lukuisa joukko lehdistötiedotteita, selontekoja, esitteitä ja kaikenlaisia työelämän tekstejä.

Nyt tuli työurallani oikea vaihe lähteä kokeilemaan kuinka Sanasirkun siivet kantavat. Haluan kirjoittaa tekstejä, joissa yhdistyy tunne, asiakaslähtöisyys sekä hakukoneoptimointi.

Kirjoitan paljon sekä asiatekstejä että kaunokirjallisuutta ja olen opiskellut kirjoittamista avoimessa yliopistossa. Lisäksi olen opiskellut copywritingiä parhaiden brittiasiantuntijoiden johdolla ja oppinut kuinka teksteillä herätetään lukijassa oikeita tunteita ja houkutellaan hänet sinun luoksesi.

Omimmillani olen tunteella ladatuilla aihealueilla. Jos työskentelet vaikkapa matkailun tai kulttuurin parissa tai hyvinvointialalla, pystyn kirjoittamaan sinulle tekstejä, jotka saavat lukijan tuntemaan, että sinä puhut juuri hänelle.

Työskenteletkö alalla, jossa tulee olla hienovarainen ja empaattinen? Oletko esimerkiksi valmentaja, personal trainer tai terapeutti, joka etsit oikeita sanoja kuvaamaan palveluasi? Kysy minulta lisää ja lähdetään etsimään sinun tarinaasi.

Kaisa Myllymäki, Sanasirkku, Atadone

Sanasirkku on osa Atadonea

Sanasirkkua ei olisi olemassa ilman Atadonea. Puolisoni Marko Myllymäki on pitkään tehnyt nettisivuja ja toiminut digialalla Atadonen kautta ja juuri hän havaitsi tarpeen tekstipalveluille. Niitä kysytään yhä suuremmassa määrin.

Sanasirkku ja Atadone ovat saman yrityksen kaksi osaa. Kummaltakin voi tilata palveluita yhdessä tai erikseen. Yrityksemme toisen oven takana Marko tekee nettisivuja ja digipalveluita. Ja tämän minun oveni takana näet minut kirjoittamassa.